Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιαπωνία: Ντεμπούτο για τον πωλητή ρομπότ της Nestle

Η Νestle σχεδιάζει να τοποθετήσει το ρομπότ της Softbank σε περίπου 1.000 καταστήματα στην Ιαπωνία. Το Pepper θα υποδέχεται τους πελάτες σε καταστήματα ηλεκτρονικών και μέσα από ερωτήσεις θα τους βοηθάει να επιλέξουν την κατάλληλη μηχανή καφέ.

Ιαπωνία: Ντεμπούτο για τον πωλητή ρομπότ της Nestle

Η Nestle προσέλαβε ένα στόλο ρομπότ από την Softbank για την πώληση μηχανών καφέ σε ιαπωνικά καταστήματα.

«Πως απολαμβάνεται τον καφέ σας ; Νούμερο ένα: Έναν δυνατό καφέ για να ανοίξετε τα μάτια σας; Νούμερο δύο: Έναν καφέ για μετά το γεύμα» ρώτησε το Pepper μια παρουσιάστρια σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα.

«Απαντώντας στις ερωτήσεις μου μπορώ να σας πω ποια μηχανή του καφέ είναι τέλεια γεια σας» διακήρυξε το ρομπότ στα εγκαίνια στο μαγαζί Bic Camera Yurahucho στο Τόκυο.

Όπως μεταδίδει η Guardian, η Νestle σχεδιάζει να τοποθετήσει το ρομπότ της Softbank σε περίπου 1.000 καταστήματα στην Ιαπωνία.

Στον νέο του ρόλο το ρομπότ θα υποδέχεται τους πελάτες σε καταστήματα ηλεκτρονικών και θα επιδεικνύει τις ικανότητες του στις πωλήσεις. Το Pepper μπορεί να εξηγήσει την διαφορά ανάμεσα σε ένα Nestle Dolce Gusto και ένα Nestle Gold Blend Barista και θα βοηθάει τους πελάτες να επιλέξουν το πιο κατάλληλο για αυτούς.

Τα ρομπότ θα μας «βοηθήσει να ανακαλύψουμε τις ανάγκες των καταναλωτών μέσα από τις συζητήσεις τους με το Pepper» αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωση η Nestle και η SoftBank.

Το Pepper, το οποίο αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο από τον πρόεδρο της SoftBank, Masayoshi Son, πουλάει ήδη κινητά τηλέφωνα σε 74 καταστήματα της SoftBank.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v