Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Uber: Eνώνει δυνάμεις με το Spotify

Η νέα εφαρμογή θα ξεκινήσει αυτήν την Παρασκευή σε δέκα μεγάλες πόλεις, μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και η Νέα Υόρκη. Οι χρήστες θα είναι σε θέση να συνδέουν τους λογαριασμούς τους στο Spotify από το προφίλ τους στο Uber.

Uber: Eνώνει δυνάμεις με το Spotify

Η Uber αποκάλυψε μια νέα εφαρμογή που θα επιτρέπει στους επιβάτες να ακούν τις δικές τους λίστες στο Spotify κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής, κάνοντας λόγο «για μια μοναδική στο είδος της συνεργασία».

Όπως μεταδίδει το CNBC, ο CEO της υπηρεσίας διαμοιρασμού αυτοκινήτων Travis Kalanick ανακοίνωσε τη Δευτέρα τα σχέδια για την συνεργασία με το Spotify.

Η νέα εφαρμογή θα ξεκινήσει αυτήν την Παρασκευή σε δέκα μεγάλες πόλεις, μεταξύ των οποίων το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο και η Νέα Υόρκη.

«Για πρώτη φορά έχουμε προσωποποιήσει την εμπειρία στο αυτοκίνητο» ανέφερε ο κ. Kalanick.

Από αυτήν την Παρασκευή, οι χρήστες θα είναι σε θέση να συνδέουν τους λογαριασμούς τους στο Spotify από το προφίλ τους στο Uber ενώ ψάχνουν για αυτοκίνητο, το οποίο με το που θα φτάνει θα παίζει την λίστα τραγουδιών του επιβάτη.

Ο CEO της μουσικής υπηρεσίας δήλωσε από την πλευρά του πως το Spotify έχει κάνει μέχρι τώρα σπουδαία δουλειά μέσα στα σπίτια, αλλά ψάχνει για διαφορετικούς τρόπους «να μπει και μέσα στο αυτοκίνητο». «Η Uber είναι η νέα γενιά μέσου μεταφοράς» σημείωσε, προσθέτοντας πως η «εμπειρία Spotify πηγαίνει σε άλλο επίπεδο» πρόσθεσε ο Daniel Ek.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v