Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Berkshire: Αγόρασε την Duracell από την P&G προς $6,4 δισ.

"Πάντα με εντυπωσίαζε η Duracell, ως καταναλωτή και ως μακροχρόνιο επενδυτή της P&G και της Gillette," δήλωσε ο Γουόρεν Μπάφετ, ο δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής και ιδιοκτήτης της Berkshire Hathaway.

Berkshire: Αγόρασε την Duracell από την P&G προς $6,4 δισ.

Ο αμερικανικός επενδυτικός κολοσσός Berkshire Hathaway ανακοίνωσε ότι είναι ο αγοραστής των επιχειρήσεων μπαταριών Duracell από την Procter & Gamble έναντι 6,4 δισ. δολ. σε μετοχές και ρευστό.

Το αντάλλαγμα για την ανακεφαλαιοποίημένη Duracell, περιλαμβάνει 1,7 δισ. δολ.σε ρευστό στην τιμή κλεισίματος της μετοχής και η Procter & Gamble θα πάρει πίσω μετοχές αξίας 4,7 δισ. δολ. που σήμερα ανήκουν στην Berkshire.

"Πάντα με εντυπωσίαζε η Duracell, ως καταναλωτή και ως μακροχρόνιο επενδυτή της P&G και της Gillette," δήλωσε ο Γουόρεν Μπάφετ, ο δισεκατομμυριούχος μεγαλοεπενδυτής και ιδιοκτήτης της Berkshire Hathaway. "Η Duracell είναι κορυφαία παγκόσμια μάρκα με προϊόντα υψηλής ποιότητας και ταιριάζει καλά στο περιβάλλον της Berkshire Hathaway," πρόσθεσε.

Η Berkshire είναι σήμερα ο πέμπτος μεγαλύτερος μέτοχος της P&G, καθώς διαθέτει μετοχές με αξία στην αγορά 4,724 δισ. δολάρια.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v