Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ryanair: Νέα αύξηση στο outlook για τα κέρδη

Ο CEO της ιρλανδικής αεροπορικής ανέβασε τις προβλέψεις για τα καθαρά κέρδη της Ryanair το δημοσιονομικό έτος που τελειώνει τον Μάρτιο στα 750 με 770 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο

Ryanair: Νέα αύξηση στο outlook για τα κέρδη

Η Ryanair αύξησε το outlook για τα κέρδη μετά τα θετικά αποτελέσματα για τα στοιχεία της περιόδου Απριλίου – Σεπτεμβρίου.

Όπως μεταδίδει το Associated Press, η αεροπορική ανέφερε τη Δευτέρα ότι τα καθαρά κέρδη την περίοδο από τον Απρίλιο ως τον Σεπτέμβριο αυξήθηκαν κατά 32% στα 795 εκατ. ευρώ, περίπου 100 εκατομμύρια περισσότερα από ότι ανέμενε η αγορά.

Ο CEO της ιρλανδικής αεροπορικής Michael O’Leary ανέφερε πως θα επεκτείνει τις υπηρεσίες κατά τους παραδοσιακά ζημιογόνους μήνες του χειμώνα, για να προσελκύσει επιπλέον 2 εκατομμύρια επιβάτες. Ο στόχος είναι να αυξηθούν οι συνολικοί επιβάτες στα 89 εκατομμύρια το χρόνο, περίπου 8 εκατομμύρια περισσότεροι από ότι πριν.

Παράλληλα, ο ίδιος ανέβασε τις προβλέψεις για τα καθαρά κέρδη της Ryanair το δημοσιονομικό έτος που τελειώνει τον Μάρτιο στα 750 με 770 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Μόλις πριν από έξι μήνες η αεροπορική είχε αυξήσει το outlook για τα κέρδη στα 650 εκατομμύρια ευρώ.

Η μετοχή της Ryanair σημείωσε άλμα 10% στην τιμή ρεκόρ των 8,36 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v