Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Total: Στους Ρ. Pouyanne και Τ. Desmarest η ηγεσία

Οι δύο άνδρες ανέλαβαν εσπευσμένα τις θέσεις, ούτε δύο ημέρες μετά την αιφνίδια απώλεια του προέδρου και CEO Christophe de Margerie, που βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα στην Μόσχα.

Total: Στους Ρ. Pouyanne και Τ. Desmarest η ηγεσία

Ο γαλλικός πετρελαϊκός κολοσσός Total διόρισε στην θέση του διευθύνοντος συμβούλου τον μέχρι σήμερα επικεφαλής τομέα διυλισης Patrick Pouyanne και στην θέση του προέδρου με μη εκτελεστικές αρμοδιότητες τον πρώην CEO Thierry Desmarest.

Οι δύο άνδρες ανέλαβαν εσπευσμένα τις θέσεις, ούτε δύο ημέρες μετά την αιφνίδια απώλεια του προέδρου και CEO Christophe de Margerie, που βρήκε τραγικό θάνατο σε αεροπορικό δυστύχημα χθες στην Μόσχα.

Ο κ. Desmarest, πρώην επίτιμος πρόεδρος του 4ου ισχυρότερου πετρελαϊκού ομίλου στον κόσμο, θα κρατήσει την νέα του θέση έως τα τέλη του 2015, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Total κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου.

Ο κ. Desmarest, ήταν επικεφαλής του ομίλου κατά την διάρκεια της συγχώνευσης της Total με την Petrofina και εν συνεχεία με την Elf το 1999.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v