Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Wal-Mart: Αυξάνει τις επενδύσεις στο e-commerce

Η Wal-Mart θα αυξήσει τις επενδύσεις στο e-commerce, ανακοίνωσε η εταιρεία σε συνάντηση επενδυτών και αναλυτών.

Wal-Mart: Αυξάνει τις επενδύσεις στο e-commerce

Η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων λιανικής στον κόσμο ανακοίνωσε την Τετάρτη πως θα αυξήσει τις επενδύσεις στο e-commerce.

Όπως μεταδίδει η WSJ, η εταιρεία ανέφερε πως θα ανοίξει λιγότερα από τα μεγάλα καταστήματα (supercenters) στις ΗΠΑ και θα δαπανήσει περισσότερα σε μικρής έκτασης καταστήματα και στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Ο επικεφαλής της Wal-Mart στις ΗΠΑ, Greg Fogan, ανέφερε σε συνάντηση επενδυτών και αναλυτών ότι η εταιρεία θα ανοίξει 180 με 200 μικρής έκτασης καταστήματα το επόμενο δημοσιονομικό έτος. Ο κ. Fogan σημείωσε ακόμα πως η εταιρεία θα ανοίξει 60 με 70 μεγάλης έκτασης καταστήματα, αντί για 115 που είχε προγραμματίσει αρχικά.

Ο CEO της Wal-Mart, Douglas McMillon, δήλωσε στη συνάντηση πως η εταιρεία θα επενδύσει «λίγο λιγότερο από ότι θα έκανε σε καταστήματα» και θα επενδύσει περισσότερο στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

«Θα αλλάξουμε το μείγμα των κεφαλαιακών μας δαπανών μέσω μειώσεων σε τομείς που έχουμε επενδύσει ιστορικά, για την χρηματοδότηση επενδύσεων σε νέες αναπτυξιακές ευκαιρίες» ανέφερε ο κ. McMillon.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v