Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ryanair: «Εγκατέλειψε» στην Κέρκυρα 40 Βρετανούς τουρίστες

Ορισμένοι εκνευρισμένοι ταξιδιώτες διαμαρτύρονται ότι έχουν δει αεροσκάφη άλλων εταιριών να πραγματοποιούν πτήσεις από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, μετά τις καταιγίδες που έπληξαν την νήσο. Τι απαντά η εταιρεία.

Ryanair: «Εγκατέλειψε» στην Κέρκυρα 40 Βρετανούς τουρίστες

Σαράντα Βρετανοί τουρίστες έχουν …ξεμείνει στην Κέρκυρα από την Κυριακή, όταν η αεροπορική εταιρία Ryanair ακύρωσε πτήσεις προς την πατρίδα της λόγω κακοκαιρίας.

Οι επιβάτες περίμεναν 72 ώρες για να ενημερωθούν και μόνο αν θα καταφέρουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και ορισμένοι ισχυρίζονται ότι η εταιρία τους είπε ότι ίσως να μην μπορέσουν να φύγουν από την Ελλάδα πριν την επόμενη εβδομάδα.

Ορισμένοι εκνευρισμένοι ταξιδιώτες διαμαρτύρονται ότι έχουν δει αεροσκάφη άλλων εταιριών να πραγματοποιούν πτήσεις από το αεροδρόμιο της Κέρκυρας, μετά τις καταιγίδες που έπληξαν την νήσο, όπως των δρομολογίων easyJet και Thomas Cook.

Ανάμεσα στους «παρατημένους» επιβάτες, βρίσκονται άτομα που δηλώνουν ότι έχασαν την δουλειά τους επειδή δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν εγκαίρως, καθώς και άλλα που έχουν μείνει χωρίς την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή τους.

Εκπρόσωπος της Ryanair ανέφερε πως εξαιτίας των αντίξοων καιρικών συνθηκών, η εταιρεία αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο πτήσεις από την Κέρκυρα στο Μάντσεστερ και στο Όσλο την Κυριακή.

«Στους πελάτες προσφέρθηκε διαμονή σε ξενοδοχεία και χρήματα για γεύματα και τους ενημέρωσε για τις επιλογές τους: να λάβουν πλήρη αποζημίωση, να ταξιδέψουν χωρίς χρέωση με την επόμενη διαθέσιμη πτήση ή να επιστρέψουν μέσω άλλου δρομολογίου από διαφορετικά αεροδρόμια» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v