Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Turner: Περικοπές 1.500 θέσεων στο δίκτυο CNN

Η Turner διαθέτει επιχειρήσεις σε 18 μέρη, μεταξύ των οποίων Χονγκ Κονγκ, Μουμπάι και Σαντιάγκο αλλά οι περισσότερες περικοπές, περίπου 1.000, θα γίνουν στα κεντρικά γραφεία στην Ατλάντα.

Turner: Περικοπές 1.500 θέσεων στο δίκτυο CNN

Η Turner Broadcasting, μητρική εταιρία του αμερικανικού δικτύου CNN, προγραμματίζει περικοπές 1.475 θέσεων εργασίας ή περίπου 10% του συνολικού εργατικού δυναμικού, εξαιτίας της αποκλιμάκωσης των ποσοστών τηλεθέασης.

Η Turner, που με την σειρά της αποτελεί μονάδα της Time Warner, ανακοίνωσε ότι οι περικοπές εντάσσονται σε πρόγραμμα αναδιοργάνωσης το οποίο έχει στόχο να θέσει νέα επίκεντρα στους πόρους και νέες προτεραιότητες στην ανάπτυξη.

Οι περικοπές των θέσεων θα εφαρμοστούν στις διεθνείς επιχειρήσεις της Turner, στις οποίες περιλαμβάνονται και τα αμερικανικά καλωδιακά τηλεοπτικά δίκτυα όπως TNT, TBS και Cartoon Network.

Η Turner απασχολεί 14.000 εργαζόμενους διεθνώς. Διαθέτει επιχειρήσεις σε 18 μέρη, μεταξύ των οποίων Χονγκ Κονγκ, Μουμπάι και Σαντιάγκο αλλά οι περισσότερες περικοπές, περίπου 1.000, θα γίνουν στα κεντρικά γραφεία στην Ατλάντα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v