Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αργεντινή: Χρησιμοποιεί drones για να πιάσει φοροφυγάδες !

Τα drones των αρχών της Αργεντινής πραγματοποίησαν πτήσεις πάνω από ένα ακριβό προάστιο στο Μπουένος Άιρες και εντόπισαν περίπου 200 κατοικίες και 100 πισίνες που δεν είχαν δηλωθεί.

Αργεντινή: Χρησιμοποιεί drones για να πιάσει φοροφυγάδες !

Η κυβέρνηση της Αργεντινής χρησιμοποίησε μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) για να πιάσει πλούσιους φοροφυγάδες που δεν είχαν δηλώσει στις αρχές πολυτελή μέγαρα και πισίνες.

Όπως μεταδίδει η βρετανική Telegraph, τα drones πραγματοποίησαν πτήσεις πάνω από ένα ακριβό προάστιο στο Μπουένος Άιρες και εντόπισαν περίπου 200 κατοικίες και 100 πισίνες που δεν είχαν δηλωθεί στην εφορία.

Σύμφωνα με υπαλλήλους των φορολογικών αρχών της χώρας, τα drones τράβηξαν φωτογραφίες πολυτελών κατοικιών οι οποίες έχουν χτιστεί σε εκτάσεις γης που έχουν καταχωρηθεί ως άδειες. Οι παραβιάσεις που αποκαλύφθηκαν αντιστοιχούν σε απώλειες από φόρους πάνω από 2 εκατομμυρίων δολαρίων και οι ιδιοκτήτες ειδοποιήθηκαν πως είναι αντιμέτωποι με υψηλά πρόστιμα.

Οι αδήλωτες επαύλεις και πισίνες εντοπίστηκαν σε περιοχή περίπου 10 μίλια νότια από την πόλη και σύμφωνα με τις φορολογικές αρχές.

Σημειώνεται ότι τα drones είναι αρκετά δημοφιλή στην Αργεντινή και στην υπόλοιπη Νότια Αμερική και χρησιμοποιούνται για εντελώς διαφορετικούς σκοπούς, από την αναζήτηση αρχαιολογικών μνημείων μέχρι τον εντοπισμό εμπόρων ναρκωτικών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v