Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αegean: Κατέθεσε προσφορά για Κυπριακές Αερογραμμές

Το ένα τρίτο των επενδυτών που κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές είναι αεροπορικές εταιρείες, δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών της Κύπρου, Μάριος Δημητριάδης.

Αegean: Κατέθεσε προσφορά για Κυπριακές Αερογραμμές

Η Aegean ήταν μεταξύ των ευρωπαϊκών αεροπορικών εταιρειών που κατέθεσαν μη δεσμευτική προσφορά για την εξαγορά των Κυπριακών Αερογραμμών, ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών της Κύπρου, Μάριος Δημητριάδης. 

Όπως μεταδίδει το Reuters, ο κ. Δημητριάδης σημείωσε ότι πάνω από το 50% των 15 υποψήφιων αγοραστών που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον υπογράφοντας συμφωνία τήρησης απορρήτου, υπέβαλαν μη δεσμευτικές προτάσεις πριν την λήξη της διορίας την Τετάρτη. 

«Θα έλεγα ότι η ανταπόκριση είναι ενθαρρυντική, αλλά πρέπει να αξιολογήσουμε τις μη δεσμευτικές προτάσεις για να δούμε τι περιέχουν» σημείωσε. 

Σημειώνεται πως το κυπριακό κράτος, το οποίο κατέχει πάνω από το 90% των Κυπριακών Αερογραμμών, προσκάλεσε εταιρείες να υποβάλλουν προτάσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος τον Ιούλιο.

Ο κ. Δημητριάδης ανέφερε πως περίπου το ένα τρίτο των επενδυτών που κατέθεσαν μη δεσμευτικές προσφορές είναι αεροπορικές εταιρείες. Μεταξύ αυτών είναι και η Ryanair. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v