Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ρωσία: Δώρο μια ...γάτα δίνει η Sberbank στο στεγαστικό δάνειο!

Στην ιστοσελίδα της τράπεζας παρουσιάζονται οι επιλογές που έχει ο δανειολήπτης για να διαλέξει ανάμεσα σε 10 ράτσες, ενώ παρουσιάζεται και video με ευτυχείς καταναλωτές που λαμβάνουν το κατοικίδιό τους.

Ρωσία: Δώρο μια ...γάτα δίνει η Sberbank στο στεγαστικό δάνειο!

Η μεγαλύτερη τράπεζα της Ρωσίας προσφέρει σε όποιον πελάτη επιλέξει να αποκτήσει στεγαστικό δάνειο από τον οίκο και μια ...γάτα για καλή τύχη!

Σε μια από τις πιο περίεργες διαφημιστικές καμπάνιες, ειδικά από τράπεζα, η Sberbank ανακοίνωσε ότι κάθε πελάτης που λαμβάνει προϊόν στεγαστικής πίστης, μπορεί να επιλέξει την γάτα που επιθυμεί, η οποία και θα παραδοθεί στο σπίτι εγκαίρως για το «πάρτι καλωσορίσματος», όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα TJournal.

Στην ιστοσελίδα της ρωσικής τράπεζας παρουσιάζονται οι επιλογές που έχει ο δανειολήπτης για να διαλέξει ανάμεσα σε 10 ράτσες, ενώ παρουσιάζεται και video με ευτυχείς καταναλωτές που λαμβάνουν το κατοικίδιό τους.

Πρόκειται για διαφημιστική εκστρατεία που εμπνεύστηκε μια μικρή τοπική διαφημιστική και περιλαμβάνει φορτηγάκια παράδοσης των ζώων με τα αντίστοιχα λογότυπα και ράτσες, τα οποία κυκλοφορούν στους δρόμους της Μόσχας.

Βέβαια η «παγίδα» είναι ότι ο δανειολήπτης δεν μπορεί να κρατήσει το αιλουροειδές του. Απλά η τράπεζα προσφέρει την δυνατότητα το πρώτο "ζωντανό" που θα διασχίσει το κατώφλι του σπιτιού να είναι γάτα, κάτι που οι Ρώσοι θεωρούν τύχη. Η γάτα, σύμφωνα με τους όρους, θα παραμείνει στο σπίτι για δύο ώρες, και μετά επιστρέφει στους διαφημιστές.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v