Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Qantas: Ζημιές 2,84 δισ. δολαρίων στη χρήση 2014

Η Qantas ανακοίνωσε ζημιές μετά από φόρους ύψους 2,84 δισ. δολαρίων Αυστραλίας (2,65 δισ. δολ), λόγω απομείωσης ύψους 2,6 δισ. δολαρίων Αυστραλία στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας, η οποία περιελάμβανε και την επανεκτίμηση του στόλου της.

Qantas: Ζημιές 2,84 δισ. δολαρίων στη χρήση 2014

Ζημιές ρεκόρ ανακοίνωσε για το σύνολο της χρήσης 2014 η αυστραλέζικη αεροπορική εταιρεία Qantas, ωστόσο οι μετοχές της κατέγραψαν άνοδο 6% καθώς η εταιρεία δήλωσε πως αναμένει ταχεία βελτίωση στις οικονομικές της επιδόσεις, με επιστροφή στην κερδοφορία το α' εξάμηνο της τρέχουσας χρήσης

Συγκεκριμένα η Qantas ανακοίνωσε ζημιές μετά από φόρους ύψους 2,84 δισ. δολαρίων Αυστραλίας (2,65 δισ. δολ), λόγω απομείωσης ύψους 2,6 δισ. δολαρίων Αυστραλία στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας, η οποία περιελάμβανε και την επανεκτίμηση του στόλου της. το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, η εταιρεία είχε εμφανίσει κέρδη μετά από φόρους ύψους 2 δισ. δολαρίων Αυστραλίας. Οι αναλυτές ανέμεναν ζημιές άνω του 1 δισ. δολαρίων.

Σε επίπεδο προ φόρων, η Qantas εμφάνισε ζημιές 646 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας, έναντι κερδών 186 εκατ. δολαρίων πέρυσι, αλλά καλύτερα από τις ζημιές των 750 εκατ. δολαρίων που προέβλεπαν οι αναλυτές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v