Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Microsoft: Αυξημένος τζίρος με μειωμένα κέρδη για το δ' τρίμηνο

Τα κέρδη της Microsoft το δ' τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 4,61 δισ. δολάρια, ενώ ο κύκλος εργασιών αυξήθηκε στα 23,38 δισ. δολάρια.

Microsoft: Αυξημένος τζίρος με μειωμένα κέρδη για το δ τρίμηνο

Άνοδο του κύκλου εργασιών, αλλά πτώση των κερδών της, λόγω της επίπτωσης της ενσωμάτωσης των δραστηριοτήτων συσκευών χειρός της Nokia, ανακοίνωσε για το δ' τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης η Microsoft.

Η μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι τα κέρδη της στο τρίμηνο διαμορφώθηκαν στα 4,61 δισ. δολάρια, ή 55 σεντς ανά μετοχή, έναντι των 4,96 δισ. δολαρίων ή 59 σεντς ανά μετοχή το αντίστοιχο περυσινό τρίμηνο. Οι αναλυτές προέβλεπαν πως τα κέρδη της εταιρείας θα διαμορφώνονταν στα 60 σεντς ανά μετοχή.

Ο κύκλος εργασιών της Microsoft κατέγραψε άνοδο 17%, στα 23,38 δισ. δολάρια, έναντι των 23 δισ. δολαρίων που προέβλεπαν οι αναλυτές.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, η Microsoft ανακοίνωσε περικοπές θέσεων εργασίας που θα φτάσουν έως τον αριθμό των 18.000, επιβεβαιώνοντας στο πολλαπλάσιο φήμες που είχαν κυκλοφορήσει παλαιότερα και αναφέρονταν σε περικοπές 6.000 θέσεων εργασίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v