Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

S&P: Περικοπές στο προσωπικό στις ΗΠΑ

Οι περικοπές αντιστοιχούν στο 6% του προσωπικού και είναι οι μεγαλύτερες στις οποίες έχει προχωρήσει ο οίκος μετά το ξέσπασμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης το 2008.

S&P: Περικοπές στο προσωπικό στις ΗΠΑ

Η S&P επιδιώκει να μειώσει το προσωπικό στις ΗΠΑ, ετοιμάζοντας πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου για 100 περίπου υπαλλήλους, ανέφεραν καλά πληροφορημένη πηγή στο Bloomberg.

Οι περικοπές αντιστοιχούν στο 6% του προσωπικού και είναι οι μεγαλύτερες στις οποίες έχει προχωρήσει ο οίκος μετά το ξέσπασμα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης το 2008. Όπως σημείωσε η πηγή, αποτελούν μέρος του σχεδίου παραγωγικότητας που εφαρμόζει ο νέος πρόεδρος του οίκου αξιολόγησης, Neeraj Sahai

Ο κ. Sahai, ο οποίος μετακινήθηκε από την Citigroup τον Ιανουάριο, έχει σαν στόχο να εκσυγχρονίσει τις επιχειρήσεις στην μονάδα αξιολογήσεων στις ΗΠΑ.

«Στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να γίνουμε ένας πιο ευέλικτος οργανισμός που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών, εξετάζουμε τις ανάγκες μας όσον αφορά το προσωπικό» σημειώνεται σε εσωτερικό έγγραφο της αντιπροέδρου του τμήματος HR της S&P, Sheila O’Neill.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v