Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κίνα: Παραγγελία 123 ελικοπτέρων από Airbus

Η ευρωπαϊκή εταιρεία ανέφερε πως οι παραγγελίες περιλαμβάνουν ελαφριά μονοκινητήρια ελικόπτερα από την οικογένεια Airbus Helicopters’ Ecureuil και τα ελαφριά δικινητήρια EC 135.

Κίνα: Παραγγελία 123 ελικοπτέρων από Airbus

H Αirbus έκλεισε την Δευτέρα συμφωνία με την Κίνα για την πώληση 123 ελικοπτέρων, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ στην χώρα.

Όπως μεταδίδει το Reuters, η ευρωπαϊκή εταιρεία ανέφερε πως οι παραγγελίες περιλαμβάνουν ελαφριά μονοκινητήρια ελικόπτερα από την οικογένεια Airbus Helicopters’ Ecureuil και τα ελαφριά δικινητήρια EC 135.

«Είμαστε ευγνώμονες στους αερομεταφορείς που επέλεξαν την Airbus Helicopters ως εταίρο τους στην εξέλιξη της αεροπορικής αγοράς για την εξυπηρέτηση των αναγκών της Κίνας» σημείωσε ο CEO της Airbus Helicopters, Guillaume Faury. «Είναι προφανές ότι η χαλάρωση των ρυθμίσεων της Κίνας για τις πτήσεις χαμηλού υψομέτρου ενισχύει την ανάπτυξη της αγοράς ελικοπτέρων της χώρας» πρόσθεσε.

Σε ξεχωριστή συμφωνία που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα, η γερμανική Deutsche Lufthansa και η κινεζική Air China υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας (MoU) για την επέκταση και ενίσχυση της συνεργασίας τους. Το MoU θα ανοίξει το δρόμο για μια κοινοπραξία μεταξύ των δύο αερομεταφορέων, σημείωσε η Lufthansa.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v