Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Vodafone: Οι επενδύσεις οδηγούν σε μείωση κερδών

Η εταιρεία προχώρησε σε απομείωση της αξίας του ενεργητικού της στην Γερμανία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Τσεχία και τη Ρουμανία κατά 6 δισ. στερλίνες, ενώ ανέφερε πως τα κέρδη της από βασικές δραστηριότητες το 2015 θα καταγράψουν πτώση λόγω δαπανών στο δίκτυό της.

Vodafone: Οι επενδύσεις οδηγούν σε μείωση κερδών

Για πτώση των κερδών της από βασικές δραστηριότητες το 2015, λόγω των επενδύσεων που χρειάζονται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών, προειδοποίησε η βρετανική Vodafone.

Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κινητών επικοινωνιών του κόσμου καταγράφει τους τελευταίους 18 μήνες πτώσεις- ρεκόρ στον underlying κύκλο εργασιών της, ως αποτέλεσμα της έντασης του ανταγωνισμού στην Ευρώπη, των μειώσεων των τιμών που επιβάλουν οι αρμόδιες αρχές, αλλά και της μείωσης του αριθμού των κλίσεων από τους ευρωπαίους πελάτες λόγω της κρίσης.

Η εταιρεία προχώρησε σε απομείωση της αξίας του ενεργητικού της στην Γερμανία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Τσεχία και τη Ρουμανία κατά 6 δισ. στερλίνες, ενώ ανέφερε πως τα κέρδη της από βασικές δραστηριότητες το 2015 θα καταγράψουν πτώση λόγω δαπανών στο δίκτυό της που στόχο θα έχουν να αυξήσουν την ταχύτητα και την κάλυψη.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v