Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Sitronics: Διεθνές road show για το ΙΡΟ

Την έναρξη road show, στο οποίο θα παρουσιάσει το προκαταρκτικό ενημερωτικό φυλλάδιο για την προτεινόμενη αρχική δημόσια προσφορά της, ανακοίνωσε η ρωσική JSC Sitronics. Η ρωσική εταιρεία, η οποία έχει εξαγοράσει το 51% της Intracom Telecom, είχε ανακοινώσει στις αρχές του μήνα την πρόθεσή της για εισαγωγή στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Μόσχας.

Sitronics: Διεθνές road show για το ΙΡΟ
Την έναρξη road show, στο οποίο θα παρουσιάσει το προκαταρκτικό ενημερωτικό φυλλάδιο για την προτεινόμενη αρχική δημόσια προσφορά της, ανακοίνωσε η ρωσική JSC Sitronics.

Η ρωσική εταιρεία, η οποία έχει εξαγοράσει το 51% της Intracom Telecom, είχε ανακοινώσει στις αρχές του μήνα την πρόθεσή της για εισαγωγή στα χρηματιστήρια του Λονδίνου και της Μόσχας.

Η αρχική δημόσια προσφορά έχει λάβει την έγκριση της Ρωσικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ενώ αναμένει την έγκριση και από την αντίστοιχη βρετανική επιτροπή.

Η Sitronics σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα έσοδα από την δημόσια προσφορά μετοχών για την χρηματοδότηση της επέκτασής της και προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για τεχνολογικά προϊόντα στις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v