Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Forest Labs: Εξαγορά της Furiex προς 1,1 δισ. δολ.

Στην αμερικανική ήπειρο, η Forest Laboratories ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 95 δολ. ανά μετοχή σε ρευστό για την Furiex Pharmaceuticals.

Forest Labs: Εξαγορά της Furiex προς 1,1 δισ. δολ.

Μια ακόμη σημαντική συμφωνία έκλεισε στον κλάδο βιοτεχνολογίας και φαρμάκων, με την εξαγορά της Furiex Pharmaceuticals από την Forest Laboratories έναντι 1,1 δισ. δολ.

Ο διεθνής φαρμακευτικός κλάδος βρίσκεται σε περίοδο οργασμού εξαγορών και συγχωνεύσεων, καθώς ο κλάδος βιοτεχνολογίας ακμάζει, δημιουργώντας νέα δεδομένα στον χώρο..

Λίγο νωρίτερα, η Pfizer επιβεβαίωσε την προσφορά εξαγοράς για Astrazeneca, που αν πραγματοποιηθεί, θα είναι η η μεγαλύτερη εξαγορά βρετανικής εταιρείας από ξένο όμιλο.

Στην αμερικανική ήπειρο, η Forest Laboratories ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει 95 δολ. ανά μετοχή σε ρευστό για την Furiex Pharmaceuticals. Θα πληρώσει περίπου 360 εκατ. δολ. επιπλέον αναλόγως με την πρόοδο του σκευάσματος eluxadoline.

Η Furiex είναι εταιρία εργαστηριακής ανάπτυξης σκευασμάτων. Η μετοχή της Furiex εκτινάσσεται 32% στις προσυνεδριακές συναλλαγές στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v