Μicrosoft: Κυκλοφόρησε Office για iPad

O νέος CEO της Microsoft παρουσίασε την Πέμπτη νέες εκδοχές των Word, Excel και PowerPoint για το iPad της Apple. Επανέλαβε το σχέδιο για επανεκκίνηση της στρατηγικής της εταιρείας που θα δίνει έμφαση στο cloud.

Μicrosoft: Κυκλοφόρησε Office για iPad

Λογισμικό Office για το iPad της Apple αποκάλυψε την Πέμπτη ο νέος CEO της Μicrosoft, Satya Nadella, στην πρώτη δημόσια ομιλία του από τότε που ανέλαβε τα ηνία της εταιρείας.

Όπως μεταδίδει το Bloomberg, το λογισμικό περιλαμβάνει τα πιο δημοφιλή προγράμματα της εταιρείας, το Word, το Excel και το PowerPoint. Ο κ. Nadella παρουσίασε το iPad σε εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο, λέγοντας πως αποτελεί το πρώτο παράδειγμα της στρατηγικής "ένα cloud για όλους για κάθε συσκευή".

"Δεν περιοριζόμαστε σε μια συσκευή, σε ένα μέρος ή σε μια χρονική στιγμή" ανέφερε. "Η νούμερο ένα δουλειά είναι να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να είναι πιο παραγωγικοί, να κάνουν περισσότερα, σε όλες τις συσκευές".

Ο κ. Nadella επανέλαβε την αγαπημένη του ρήση για το σχέδιο της Microsoft να κάνει μια νέα αρχή για ένα κόσμο που θα έχει προτεραιότητα το cloud.

Οι νέες εκδοχές του Word, του Excel και του PowerPoint για την ταμπλέτα της Apple θα είναι διαθέσιμες στο AppStore από την Πέμπτη. Η Microsoft ανέφερε πως οι εφαρμογές θα είναι ελεύθερες για ανάγνωση και παρουσίαση αρχείων, αλλά για τη δημιουργία φακέλων οι χρήστες θα πρέπει να πληρώσουν για εγγραφή στο Office.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v