Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη 48η θέση των 500 πολυτιμότερων brands η UPS

Στα 500 πολυτιμότερα brands παγκοσμίως της Brand Finance βρέθηκε και το 2014 η εταιρία παράδοσης δεμάτων, εμπορευμάτων και logistics UPS, κατακτώντας την 48η θέση, ενώ είναι η μόνη του κλάδου της που περιλαμβάνεται στο top 50.

Στη 48η θέση των 500 πολυτιμότερων brands η UPS

Η Brand Finance συμπεριέλαβε στις 25 Φεβρουαρίου τη UPS ανάμεσα στα 500 πολυτιμότερα global brands για το 2014. Συγκεκριμένα φέτος η UPS, βρέθηκε μια θέση υψηλότερα σε σχέση με πέρσι, δηλαδή στο Νο 48.

Παράλληλα, είναι η μοναδική εταιρεία παράδοσης δεμάτων, εμπορευμάτων και υπηρεσιών logistics, που κατατάσσεται στο Top 50 των πιο πολύτιμων brands.

Σημειώνεται ότι η Βrand Finance, εδρεύει στο Λονδίνο και αξιολογεί από το 2007 τα καλύτερα global brands. Η διαδικασία που ακολουθεί γίνεται με βάση το σύστημα «Brand Strength Index» που εξετάζει τους κινδύνους και τις μελλοντικές δυνατότητες, των εμπορικών σημάτων των επιχειρήσεων. Η κλίμακα του σκορ λειτουργεί πολύ σαν αξιολόγηση πιστοληπτικής ικανότητας από το D έως ΑΑΑ+.

Η UPS το 2014 είχε λάβει βαθμολογία ΑΑ+, δηλαδή βρισκόταν μεταξύ της κατηγορίας «πολύ ισχυρή» και «εξαιρετικά ισχυρή».

«Το brand UPS χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους πελάτες μας, λόγω των συγκεκριμένων λύσεων ανά κλάδο και της καινοτομίας που προσφέρει στις αλυσίδες εφοδιασμού τους», δήλωσε ο Alan Gershenhorn, UPS chief sales, marketing and strategy officer, και πρόσθεσε. «Οι επενδύσεις που κάνουμε για το μέλλον προωθούν επίσης την ηγετική μας θέση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v