Κύπρου: Eνέκρινε μεταβίβαση μετοχών από bail in

Τη διαδικασία για τη μεταβίβαση των μη εισηγμένων μετοχών της Τράπεζας Κύπρου που προέκυψαν από την εφαρμογή των περί Διάσωσης Διαταγμάτων του 2013 της Αρχής Εξυγίανσης ενέκρινε το Δ.Σ. της τράπεζας.

Κύπρου: Eνέκρινε μεταβίβαση μετοχών από bail in
Η Τράπεζα Κύπρου ανακοινώνει ότι το διοικητικό της συμβούλιο έχει εγκρίνει τη διαδικασία για τη μεταβίβαση των μετοχών της τράπεζας που προέκυψαν από την εφαρμογή των περί Διάσωσης με Ίδια Μέσα της Τράπεζας Κύπρου Διαταγμάτων του 2013 έως (Αρ. 3) του 2013, τα οποία εκδόθηκαν από την Αρχή Εξυγίανσης με βάση τις πρόνοιες του Περί Εξυγίανσης Πιστωτικών και Άλλων Ιδρυμάτων Νόμου του 2013 (όπως τροποποιήθηκε).

Η διαδικασία αυτή αφορά μόνο αυτές τις μη εισηγμένες και ενσώματες μετοχές και θα είναι σε ισχύ μέχρι την εισαγωγή των μετοχών αυτών στο χρηματιστήριο.

Η διαδικασία για τη μεταβίβαση των μη εισηγμένων μετοχών καθώς και τα απαιτούμενα έγγραφα που πρέπει να υποβληθούν στην Υπηρεσία Μετοχών και Χρεογράφων της τράπεζας, για την καταχώριση της εν λόγω μεταβίβασης μετοχών στο μητρώο μελών της τράπεζας είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της (βλέπε Σχέσεις Επενδυτών/Μετοχική Δομή & Μετοχή/Μεταβιβάσεις μετοχών).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v