AT&T: Διατηρεί ενδιαφέρον για εξαγορά της Vodafone

Ο αμερικάνικος κολοσσός τηλεπικοινωνιών συνεχίζει να μελετά μια εξαγορά της Vodafone, ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές στο Bloomberg. Μετά από έξι μήνες θα έχει δικαίωμα να καταθέσει μια προσφορά.

AT&T: Διατηρεί ενδιαφέρον για εξαγορά της Vodafone

Η AT&T συνεχίζει να ενδιαφέρεται σε μια πιθανή εξαγορά της Vodafone, παρά την απόφαση να μην προχωρήσει σε κάποια κίνηση για τους επόμενους έξι μήνες, ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές στο Bloomberg.

Ο αμερικάνικος κολοσσός τηλεπικοινωνιών συνεχίζει να μελετά μια εξαγορά της Vodafone και πραγματοποίησε μια δημόσια ανακοίνωση στις 27 Ιανουαρίου για να ικανοποιήσει τους αυστηρούς κανονισμούς της βρετανικής χρηματαγοράς, σημείωσαν οι πηγές. Η AT&T θα πρέπει να περιμένει να περάσουν έξι μήνες προτού καταθέσει κάποια προσφορά, δήλωσαν οι πηγές.

Σύμφωνα με το Bloomberg, μετά από δημοσιεύματα για συνάντηση στο Νταβός την περασμένη εβδομάδα μεταξύ του CEO της AT&T, Randall Stephenson και της Επιτρόπου για τις τηλεπικοινωνίες Neelie Kroes, οι βρετανικές αρχές ζήτησαν από την AT&T να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η πλευρά που προτίθεται να καταθέσει την προσφορά έχει δύο επιλογές: να αναγνωρίσει το ενδιαφέρον της και να καταλήξει σε μια πρόταση μέσα σε 28 ημέρες ή να απέχει για έξι μήνες.

Η AT&T επέλεξε την δεύτερη επιλογή γιατί ήθελε να αποφύγει μια διαπραγμάτευση σε ένα τόσο στενό χρονικό πλαίσιο, υποστήριξαν οι πηγές του Bloomberg.

O εκπρόσωπος της Vodafone, Μatt Morgan, αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο για ενδιαφέρον της AT&T. Ο Mark Siegel, εκπρόσωπος της AT&T, δεν έκανε κάποιο σχόλιο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v