Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

KPMG: Αύξηση 3,7% στα έσοδα του οικονομικού έτους

H εταιρεία εμφάνισε αυξημένα έσοδα σε όλες τις υπηρεσίες της. Σε επίπεδο περιοχών η Αμερική σημείωσε αύξηση 6,7%, η περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Ασίας, είχε αύξηση 2,6%

KPMG: Αύξηση 3,7% στα έσοδα του οικονομικού έτους

H KPMG International έκλεισε το οικονομικό της έτος ανακοινώνοντας ρεκόρ εσόδων, τα οποία ανέρχονται σε παγκόσμια βάση στα 23,42 δισ. δολάρια, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,

Το ποσό αντιπροσωπεύει αύξηση 3.7 % σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. «Μέσα στη χρονιά που πέρασε είδαμε τα πρώτα σημάδια οικονομικής αισιοδοξίας και πρόθεση μας είναι, παρά το δύσκολο ακόμη κλίμα, να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε υπηρεσίες και σε λύσεις για τους πελάτες μας ώστε να είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες τους όταν η αγορά θα ανακάμψει πλήρως » σχολίασε ο Michael J. Andrew, Πρόεδρος της KPMG International.

H εταιρεία εμφάνισε αυξημένα έσοδα σε όλες τις υπηρεσίες της, ενώ σημαντική επένδυση έχει γίνει και στις υπηρεσίες Data & Analytics, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σε επίπεδο περιοχών η Αμερική σημείωσε αύξηση 6,7%, η περιοχή της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Ασίας, είχε αύξηση 2,6% με σημαντικότερη ανάπτυξη στις χώρες της Γερμανίας, Ιρλανδίας και Ελβετίας, ενώ οι χώρες της Ασίας και του Ειρηνικού αύξησαν τα έσοδα τους κατά 1,1%, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκονται οι περισσότερες χώρες της περιοχής. Περιοχές όπως η Ινδία, η Αφρική και το Μεξικό κινήθηκαν με ρυθμό αύξησης από 13% μέχρι 16% ενώ η Κίνα άγγιξε φέτος αύξηση της τάξης του 10%.

Στο κλείσιμο της χρονιάς η KPMG International έχει γραφεία σε 155 χώρες στον κόσμο και 155 000 εργαζόμενους.
Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα αυτά ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της KPMG Ελλάδος, Μάριος Τ. Κυριάκου είπε:

«Το 2013 ήταν μια χρονιά σημαντική για το παγκόσμιο δίκτυο της KPMG. Παρά τη συνεχιζόμενη οικονομική ύφεση είναι στρατηγική μας απόφαση να προσπαθούμε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και στο επίκεντρο των αλλαγών παγκοσμίως ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό ποιοτικό αποτέλεσμα στους πελάτες μας που μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα και μας έχουν αναδείξει ως ηγέτες στο χώρο μας. Τίποτε από αυτά δεν θα είχαμε επιτύχει χωρίς την καθοριστική συμβολή των ανθρώπων μας που εργάζονται καθημερινά με δέσμευση και πάθος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v