Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hilton: Άντλησε 2,34 δισ. από το IPO

Η Hilton, η οποία είναι ιδιοκτήτρια γνωστών ξενοδοχείων όπως το Waldorf Astoria, τιμολόγησε τις μετοχές της στα 20 δολάρια. Οι μετοχές της θα αρχίσουν να διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σήμερα, με σύμβολο "HLT".

Hilton: Άντλησε 2,34 δισ. από το IPO
Το ποσό των 2,34 δισ. δολαρίων άντλησε η Hilton Worldwide στην αρχική δημόσια προσφορά της που πραγματοποιήθηκε χθες, επιστρέφοντας στις αγορές περίπου έξι χρόνια αφότου την εξαγόρασε η Blackstone Group.

Η Hilton, η οποία είναι ιδιοκτήτρια γνωστών ξενοδοχείων όπως το Waldorf Astoria, τιμολόγησε τις μετοχές της στα 20 δολάρια, εντός του αναμενόμενου εύρους. Οι μετοχές της θα αρχίσουν να διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης σήμερα, με σύμβολο "HLT".

Σημειώνεται ότι η Blackstone εξαγόρασε την Hilton το 2007 σε ένα deal ύψους 26,7 δισ. δολαρίων, συμπεριλαμβανομένου του χρέους της εταιρείας. Η Blackstone αναχρηματοδότησε χρέος ύψους 13 δισ. δολαρίων της Hilton πριν το IPO, ενώ σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τα έσοδα από την αρχική δημόσια προσφορά για την αποπληρωμή χρέους 1,25 δισ. δολαρίων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v