Apple: Ετοιμάζει iPhone με μεγαλύτερη και κυρτή οθόνη

Δύο νέα μοντέλα iPhone με μεγαλύτερη και κυρτή οθόνη ετοιμάζει η Apple, σύμφωνα με δηλώσεις καλά πληροφορημένης πηγής στο Bloomberg. Το τρίτο τρίμηνο του 2014 αναμένεται η κυκλοφορία.

Apple: Ετοιμάζει iPhone με μεγαλύτερη και κυρτή οθόνη

Η Apple εξελίσσει ένα νέο μοντέλο iPhone με μεγαλύτερη και κυρτή οθόνη, ανέφερε πηγή με καλή γνώση των σχεδίων στο Bloomberg.

Συγκεκριμένα, η πηγή ανέφερε ότι δύο μοντέλα τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν το δεύτερο μισό του επόμενου έτους, θα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες με γυαλί που θα είναι κυρτό στις γωνίες.

Αισθητήρες που θα μπορούν να ανιχνεύσουν διαφορετικά επίπεδα πίεσης στην οθόνη ενδέχεται να ενσωματωθούν σε ακόλουθα μοντέλα, πρόσθεσε.

Με οθόνες 4,7 και 5,5 ιντσών, τα δύο νέα μοντέλα θα είναι τα μεγαλύτερα iPhones που έχει κυκλοφορήσει η Apple και θα πλησιάζουν σε μέγεθος το Galaxy Note 3 της Samsung Electronics, σημείωσε η πηγή.

Οι νέες συσκευές της Apple παραμένουν σε στάδιο εξέλιξης και τα σχέδια δεν έχουν ολοκληρωθεί, υποστήριξε η πηγή, προσθέτοντας ότι η εταιρεία πιθανότατα θα τα κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του επόμενου μήνα.

"Το μέγεθος της οθόνης είναι ένα από τα πράγματα στα οποία η Apple βρίσκεται πίσω από τον ανταγωνισμό" ανέφερε αναλυτής της Yuanta Financial Holding στο Bloomberg.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v