Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Hermes δεσμεύει αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών

Οι Κυπριακές αερογραμμές οφείλουν στην εταιρεία Hermes 4 εκατομμύρια ευρώ.

H Hermes δεσμεύει αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών

Στην δέσμευση αεροσκάφους των Κυπριακών Αερογραμμών αποφάσισε να προχωρήσει η εταιρεία Hermes, το διοικητικό συμβούλιο της οποίας συνεδρίαζε μέχρι τα μεσάνυχτα χθες βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, επιδότης μετέβη γύρω στις 8 το πρωί στα κεντρικά γραφεία των Κυπριακών Αερογραμμών στην Λευκωσία. Εξερχόμενος από το κτήριο δεν θέλησε να προβεί στην όποια δήλωση.

H σχετική απόφαση επιδόθηκε και στο αεροδρόμιο της Λάρνακας και στην Πολιτική Αεροπορία.
Σημειώνεται ότι οι Κυπριακές αερογραμμές οφείλουν στην εταιρεία Hermes 4 εκατομμύρια ευρώ. Στη χθεσινοβραδυνή συνεδρία το ΔΣ της Hermes συζήτησε εκτεταμένα το θέμα των οφειλών των Κυπριακών Αερογραμμών .

Σύμφωνα με το Sigmalive, ενημερώθηκε και ο πρόεδρος του ΔΣ των Κ.Α τον οποίο η εταιρεία κάλεσε στο πρόσφατο παρελθόν όπως ο κρατικός αερομεταφορέας συνετιστεί με τις υποχρεώσεις του απέναντι στην Hermes

Οι Κυπριακές αερογραμμές ωστόσο φαίνεται να διαφωνούν με το ποσό που οφείλουν στην εταιρεία Hermes, ενώ ήδη εξέδωσαν επιταγή ύψους περίπου 500 χιλιάδων ευρώ.

Πρόκειται για αεροσκάφος το οποίο δεν εκτελούσε δρομολόγια διότι δεν ήταν στο πτητικό πρόγραμμα των Κυπριακών Αερογραμμών και δεν θα επηρεάσει τις πτήσεις.

Δεν σχολιάζει η Hermes Airports τα περί κατακράτησης

Δεν σχολιάζει η Hermes Airports πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τις οποίες η εταιρεία έχει κατακρατήσει ένα αεροσκάφος των Κυπριακών Αερογραμμών, λόγω χρεών που φέρεται να οφείλει ο κρατικός αερομεταφορέας.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες, ο Εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου Αδάμος Ασπρής ανέφερε «ουδέν σχόλιο».

Στο μεταξύ οι ΚΑ έχουν ανακοινώσει έκτακτη διάσκεψη Τύπου «για τη διαφορά με Hermes Airports», όπως αναφέρεται.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v