Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βραβεία ποιότητας σε έξι θυγατρικές της FedEx

Την πρώτη θέση σε πέντε κατηγορίες κατέλαβαν τέσσερις θυγατρικές εταιρίες της FedEx Corp. στο πλαίσιο των 30ών ετήσιων βραβείων Quest of Quality, όπου συνολικά διακρίθηκαν έξι θυγατρικές της.

Βραβεία ποιότητας σε έξι θυγατρικές της FedEx

Έξι θυγατρικές εταιρίες της FedEx Corp. αξιολογήθηκαν πολύ θετικά από τους αναγνώστες του περιοδικού Logistics Management στο πλαίσιο των 30ών ετήσιων βραβείων Quest for Quality.

Τέσσερις από τις έξι θυγατρικές της FedEx διακρίθηκαν ως οι καλύτερες της αγοράς σε 5 κατηγορίες.
Συγκεκριμένα, οι κατατάξεις των εταιριών της FedEx στα βραβεία Quest for Quality 203 έχουν ως εξής:

Κατηγορία Quest for Quality

Εταιρία FedEx

Κατάταξη

Air Express Carriers

FedEx Express

1

LTL Carriers, Multi-Regional

FedEx Freight

1

LTL Carriers, National

FedEx Freight

1

Surface Package Carriers

FedEx Ground

2

Truckload Expedited Motor Carriers

FedEx Custom Critical

1

Freight Forwarders

FedEx Trade Networks

2

3PL Value-Added Warehouse & Distribution Operations

FedEx SupplyChain

1

3PL Transportation Management Solutions

FedEx Supply Chain

3

Τα βραβεία Quest of Quality παρέχουν στον κλάδο των μεταφορών μια μέτρηση της ικανοποίησης των πελατών και της υπεροχής στην απόδοση, μεταξύ τόσο των μεταφορέων (carriers), όσο και των παρόχων υπηρεσιών Logistics (3PL).

Περισσότεροι από 6.175 αναγνώστες του περιοδικού Logistics Management βαθμολόγησαν τους μεταφορείς βάσει πέντε σημαντικών κριτηρίων: έγκαιρη απόδοση, αξία, τεχνολογία, εξυπηρέτηση πελατών και εξοπλισμός και λειτουργία.

Οι πάροχοι υπηρεσιών 3PL αξιολογήθηκαν με διαφορετικά κριτήρια: επιλογή μεταφορέα και διαπραγμάτευση, εκπλήρωση παραγγελιών, μεταφορά και διανομή, διαχείριση αποθεματικού και πληροφορικά συστήματα logistics.

«Η αναγνώριση αυτή αντανακλά τη σκληρή δουλειά, τη δέσμευση και την αφοσίωση της ομάδας μας, περισσότερων από 300.000 ανθρώπων της FedEx σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο κ. Frederick W. Smith, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της FedEx Corp, συμπληρώνοντας: «Κάθε μέρα δίνουμε τη "Μωβ Υπόσχεση" - να κάνουμε εξαιρετική κάθε εμπειρία των πελατών μας με τη FedEx».

Σημειώνεται ότι η FedEx αντιπροσωπεύεται στην ελληνική αγορά αποκλειστικά από την Orbit Couriers, εταιρία του ομίλου Ορφέας Βεϊνόγλου.

Τα βραβεία θα απονεμηθούν στους εκπροσώπους των διακριθεισών εταιριών σε ένα εορταστικό γκαλά, στις 23 Οκτωβρίου στο Denver των ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v