Προς IPO στο Χονγκ Κονγκ η M&G Chemicals

Η ιταλική M&G Chemicals θα είναι η πρώτη μεγάλη ιταλική εταιρεία που θα μπει στο χρηματιστήριο του Hong Kong, μετά την είσοδο της Prada τον Ιούνιο του 2011. Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, η εταιρεία σχεδιάζει δημόσια εγγραφή ύψους 500 εκατ. δολαρίων

Προς IPO στο Χονγκ Κονγκ η M&G Chemicals

Η Ιταλική M&G Chemicals, προσδοκά να συγκεντρώσει 500 εκατ. δολάρια μέσω δημόσιας εγγραφής στο χρηματιστήριο του Hong Kong, τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τη Wall Street Journal.

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η M&G, που παράγει το PET, ένα χημικό που χρησιμοποιείται για τη συσκευασία μπουκαλιών, έχει προσλάβει τις Citic Securities και Deutsche Bank, ως αναδόχους για τη δημόσια εγγραφή.

Φημολογείται ότι η εταιρεία συμπλήρωσε το έγγραφο Α1 στο χρηματιστήριο του Hong Kong, γεγονός που αποτελεί ένα επίσημο βήμα για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Η M&G δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο άμεσα.

Η βελτίωση της εικόνας των χρηματαγορών από την αρχή του χρόνου, επανέφερε το ενδιαφέρον για για νέες εκδόσεις, που είχε ανακοπεί εξαιτίας της χρηματοπιστωτικής κρίσης.

Η M&G θα είναι η πρώτη μεγάλη ιταλική εταιρεία που θα μπει στο χρηματιστήριο του Hong Kong, μετά την είσοδο της Prada τον Ιούνιο του 2011.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v