Hilton Worldwide: Επέλεξε τους αναδόχους του ΙΡΟ

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η ξενοδοχειακή αλυσίδα επέλεξε τις Deutsche Bank, Goldman Sachs, BofAMerrill Lynch και Morgan Stanley ως βασικούς αναδόχους για το IPO.

Hilton Worldwide: Επέλεξε τους αναδόχους του ΙΡΟ

Η Hilton Worldwide Inc. προετοιμάζεται για την επιστροφή της στις χρηματιστηριακές αγορές και επέλεξε τέσσερις τράπεζες για να διαχειριστούν την προσφορά μετοχών της.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της Wall Street Journal, η ξενοδοχειακή αλυσίδα επέλεξε τις Deutsche Bank AG, Goldman Sachs Group Inc., Bank of America Merrill Lynch και Morgan Stanley ως βασικούς αναδόχους για το πολυαναμενόμενο IPO της.

Την Hilton εξαγόρασε η Blackstone Group LP το 2007 για 18 δισ. δολ. συν 7 δισ. δολ. σε εκτιμώμενα χρέη, πραγματοποιώντας το μεγαλύτερο private-equity buyout στην ιστορία της ξενοδοχειακής βιομηχανίας.

Τώρα το private-equity επιχειρεί να αξιοποιήσει την ανάκαμψη στην αγορά real-estate καθώς και το έντονο επενδυτικό ενδιαφέρον για αρχικές δημόσιες εγγραφές, προχωρώντας στην επανεισαγωγή της εταιρίας στο αμερικανικό χρηματιστήριο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v