Microsoft: Έπιασαν πάτο οι πωλήσεις των tablets

Στην ενημέρωση της στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, η Microsoft αποκάλυψε ότι έχει πουλήσει Surface tablets αξίας 853 εκατ. δολαρίων.

Microsoft: Έπιασαν πάτο οι πωλήσεις των tablets
Αρνητικά στοιχεία πωλήσεων για τo Surface tablet της έδωσε στη δημοσιότητα η Microsoft, κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια απογοητευτική ένδειξη για τη ζήτηση των Windows-tablets.

Στην ενημέρωση της στην επιτροπή κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, η Microsoft αποκάλυψε ότι έχει πουλήσει Surface tablets αξίας 853 εκατ. δολαρίων κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου. Η πρώτη έκδοση του tablet κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη, άρα η περίοδος περιλαμβάνει 8 μήνες πωλήσεων.

Από την πλευρά της η Apple πούλησε στο ίδιο διάστημα, Ipad αξίας 25,8 δισεκ. δολαρίων.

Αυτά τα νέα δεν προοιωνίζουν θετικές εξελίξεις για τη Microsoft , η οποία έχει μεγάλη ανάγκη να επεκτείνει την κυριαρχία των Windows και στις κινητές συσκευές όπως τα tablets. Επιπλέον δεν αποτελούν θετικά μηνύματα ούτε για τους άλλους κατασκευαστές Windows συσκευών.

Περισσότερα Windows tablets θα λανσαριστούν στην αγορά το φθινόπωρο δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες ότι οι νέες συσκευές θα μπορέσουν να αντιστρέψουν την πτώση στην αγορά των PC.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v