Jaguar: Μπαίνει στην αγορά προσιτών αυτοκινήτων το 2015

Η βρετανική βιομηχανία πολυτελών αυτοκινήτων Jaguar θα αρχίσει την κατασκευή πιο προσιτών μοντέλων, σε μια προσπάθεια επέκτασης στα χαμηλότερου κόστους πολυτελή αυτοκίνητα.

Jaguar: Μπαίνει στην αγορά προσιτών αυτοκινήτων το 2015

Η βρετανική βιομηχανία πολυτελών αυτοκινήτων Jaguar θα εισέλθει για πρώτη φορά στην «μαζική αγορά» δηλαδή τον χώρο των πιο προσιτών μοντέλων, από το 2015, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες των Financial Times.

Η πρωτοβουλία της Jaguar έχει στόχο να μιμηθεί την επιτυχία των χαμηλότερου κόστους πολυτελών αυτοκινήτων που κατασκευάζει η «αδελφή» εταιρία Land Rover.

Στα νέα αυτοκίνητα θα περιλαμβάνονται ένα μοντέλο compact saloon και ένα crossover SUV, που αυτή την περίοδο είναι τα μοντέλα με την ταχύτερη ανάπτυξη από πλευράς παγκόσμιων πωλήσεων.

Η Jaguar, που ανήκει εν μέρει στην Jaguar Land Rover η οποία με τη σειρά της ανήκει στην ινδική Tata Motors, θα ανακοινώσει επισήμως την εισαγωγή της στην αγορά προσιτών αυτοκινήτων στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με τις ανεπίσημες πληροφορίες.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v