Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Yahoo: Πέφτει η δημοτικότητα της Mayer

Ποιοι είναι οι περισσότερο αποδεκτοί CEOs από τους εργαζόμενους στους μεγάλους ομίλους του ίντερνετ.

Yahoo: Πέφτει η δημοτικότητα της Mayer

Η δημοτικότητα της Marissa Mayer, διευθύνοντα συμβούλου της Yahoo, έχει υποχωρήσει από τότε που ανέλαβε τα ηνία πριν από ένα χρόνο. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την Glassdoor, και απευθυνόταν στους εργαζομένους της Yahoo, του μεγαλύτερου διαδικτυακού portal στις ΗΠΑ.

Το 84% του προσωπικού της Yahoo εγκρίνει την Mayer κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σε σχέση με το 91% που είχε κατά το πρώτο τρίμηνο ηγεσίας της το 2012. Τα πόρισμα της Glassdoor προέκυψε μέσω 179 ανώνυμων σχολίων από άτομα του δυναμικού της εταιρίας, και δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της.

Ένα αρνητικό σχόλιο γύρω από την ηγεσία της Mayer αφορά την διαδικασία που υιοθέτησε στις προσλήψεις. Τώρα απαιτούνται κατά μέσο όρο 22 ημέρες, από 8 ημέρες πριν από την άφιξή της στην εταιρεία.

Κατά το δεύτερο τρίμηνο, η Mayer εμφανίζεται λιγότερο δημοφιλής στους υπαλλήλους της απ’ ότι άλλοι εμβληματικοί CEOs συμπεριλαμβανομένων των Mark Zuckerberg του Facebook, με αποδοχή 90%, Larry Page της Google, με 98% και Jeff Weiner toy LinkedIn, με 89% αποδοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v