Watsa: Γιατί επένδυσα στην Ελλάδα

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Fairfax «σε όρους οικονομίας τα τελευταία 4-5 έτη ήταν δύσκολα για την Ελλάδα. Το ΑΕΠ συρρικνώθηκε και η ανεργία αυξήθηκε. Από την άλλη πλευρά πιστεύουμε ότι έχει πιάσει πάτο».

Watsa: Γιατί επένδυσα στην Ελλάδα
H Fairfax Financial στρέφει το ενδιαφέρον της στην Ελλάδα, στοιχηματίζοντας ότι τα χειρότερα έχουν παρέλθει, αναφέρει σε δημοσίευμα το Bloomberg.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Fairfax Prem Watsa «σε όρους οικονομίας τα τελευταία 4-5 έτη ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για την Ελλάδα. Η οικονομία συρρικνώθηκε και η ανεργία αυξήθηκε. Από την άλλη πλευρά πιστεύουμε ότι μάλλον έχει πιάσει πάτο».

Ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Blommberg εκτίμησε ότι οι προοπτικές ανάπτυξης για τη Eurobank Properties θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές τα προσεχή πέντε ίσως δέκα έτη.

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα εξέφρασε τη θέση «ότι η χώρα βρίσκεται σε ένα μακρύ δρόμο σταθερότητας και ανάπτυξης μετά από δύσκολες στιγμές που βίωσε. Πιστεύουμε ότι οι Έλληνες πέρασαν δύσκολες στιγμές, αλλά επίσης θεωρούμε ότι ίσως το τούνελ τελειώνει και οι χειρότερες ημέρες έχουν περάσει».

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τις προοπτικές στην Ελλάδα» σημείωσε ο κ. Watsa.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v