Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σενέρ: Τουρκικό ενδιαφέρον για ελληνικές τράπεζες

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης δήλωσε ότι, μετά τις εξελίξεις σε Finansbank και Tekfenbank, ”και οι Τούρκοι τραπεζίτες ενδιαφέρονται για ελληνικές τράπεζες, όπως εξάλλου και για οίκους σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης.”

Σενέρ: Τουρκικό ενδιαφέρον για ελληνικές τράπεζες
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Αμπντουλατίφ Σενέρ δήλωσε ότι, μετά τις εξελίξεις σε Finansbank και Tekfenbank, ”και οι Τούρκοι τραπεζίτες ενδιαφέρονται για ελληνικές τράπεζες, όπως εξάλλου και για οίκους σε οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης.”

Σε ομιλία του ο κ. Σενέρ υπογράμμισε ότι η πιο σημαντική επίδραση της διαδικασίας προς την ευρωπαϊκή ένταξη της τουρκικής οικονομίας, είναι η αλλαγή νοοτροπίας για την Τουρκία στις ξένες αγορές.

”Μετά την Finansbank, εισήλθαν ελληνικά κεφάλαια και στην Tekfenbank. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη. Η ευρωπαϊκή πορεία δεν είναι μονόπλευρη. Είναι μια αμφίρροπη σχέση. Οι τουρκικές τράπεζες ενδιαφέρονται με τη σειρά τους για τις ελληνικές τράπεζες,” δήλωσε ο κορυφαίος Τούρκος αξιωματούχος, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Νέα Ανατολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v