Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

General Motors: Κερδοφόρος η αναθεωρημένη χρήση

Η No. 1 αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε άνοδο των καθαρών κερδών της για το α’ τρίμηνο αγγίζοντας τα 445 εκατ. δολ., ή 78 σεντς ανά μετοχή. Ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε αρχικές απώλειες ύψους 323 εκατ. δολ., ή 57 σεντς ανά μετοχή.

General Motors: Κερδοφόρος η αναθεωρημένη χρήση
Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο ανακοίνωσε αναθεωρημένα καθαρά κέρδη για το α’ τρίμηνο που άγγιξαν τα 445 εκατ. δολ., ή 78 σεντς ανά μετοχή.

Το εν λόγω μέγεθος δεν περιλαμβάνει την χρέωση στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής συμφωνίας της με τα εργατικά συνδικάτα. Περιλαμβανομένης αυτής της ρήτρας, η εταιρεία ανακοίνωσε αρχικές απώλειες ύψους 323 εκατ. δολ., ή 57 σεντς ανά μετοχή.

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση της εταιρείας, τα προσαρμοσμένα κέρδη υπολογίζονταν στα 184 εκατ. δολ. ή 32 σεντς ανά μετοχή.

Σύμφωνα με την GM, η εταιρεία εντός της εβδομάδας πρόκειται να υποβάλει αναθεωρημένα οικονομικά αποτελέσματα.

Η GM δήλωσε ότι αναμένει μείωση των δαπανών κατά 4,5 δισ. δολ. κατά το τρέχον έτος έναντι των 4 δισ. δολ. που είχαν υπολογιστεί.

Τα αποτελέσματα της GM για το α’ τρίμηνο περιλαμβάνουν κέρδη 372 εκατ. δολαρίων από την πώληση του μεγαλύτερου μεριδίου της στην Suzuki Motor.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v