Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Από 499 έως 599 δολ. θα κοστίζει το Playstation3

Η Sony ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενη κονσόλα τέταρτης γενιάς, PlayStation3, που θα διατεθεί στην αγορά το Νοέμβριο θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία τόσο στα παιχνίδια όσο και στις online λειτουργίες του. Επιπλέον, δήλωσε ότι η τιμή της θα είναι υψηλότερη από κάθε προηγούμενη κονσόλα.

Από 499  έως 599 δολ. θα κοστίζει το Playstation3
Η Sony ανακοίνωσε ότι η πολυαναμενόμενη κονσόλα τέταρτης γενιάς, PlayStation3, που θα διατεθεί το Νοέμβριο θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία τόσο στα παιχνίδια όσο και στις online λειτουργίες της. Επιπλέον, δήλωσε ότι η τιμή της θα είναι υψηλότερη από κάθε προηγούμενη κονσόλα.

Το PS3 θα κάνει την εμφάνισή του στην Ιαπωνία στις 11 Νοεμβρίου, ενώ στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική θα ”έρθει” έξι ημέρες μετά.

Όπως και το Xbox 360 της Microsoft, έτσι και το PS3 θα βγαίνει σε δύο εκδόσεις. Η μια θα περιλαμβάνει σκληρό δίσκο 20 gigabyte και θα κοστίζει περίπου 499 δολ. και η άλλη θα έχει σκληρό δίσκο 60 gigabyte και θα κοστίζει 599 δολ.

Αντιστοίχως, η απλή έκδοση της Microsoft θα πωλείται έναντι 299 δολ. ενώ η έκδοση των 20 gigabyte θα κοστίζει περίπου 399 δολ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα κονσόλα PS3 θα αποτελέσει ”τη μεγαλύτερη κατάκτηση της Sony”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v