Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Siemens: Ευοίωνα αποτελέσματα και εξαγορά στις ΗΠΑ

Η Siemens ξεπέρασε τις προβλέψεις για τα κέρδη, τις πωλήσεις και τις νέες παραγγελίες στο τρίμηνο και ανακοίνωσε εξαγορά ύψους 1,86 δισ. δολ. για να τονώσει το χαρτοφυλάκιο ιατρικού εξοπλισμού.

Siemens: Ευοίωνα αποτελέσματα και εξαγορά στις ΗΠΑ
Η γερμανική Siemens ξεπέρασε τις προβλέψεις για τα κέρδη, τις πωλήσεις και τις νέες παραγγελίες στο τρίμηνο έως τα τέλη Μαρτίου και ανακοίνωσε εξαγορά ύψους 1,86 δισ. δολ. προκειμένου να ενισχύσει το χαρτοφυλάκιο ιατρικού εξοπλισμού της.

Οι πωλήσεις του βιομηχανικού κολοσσού αυξήθηκαν 21% στο οικονομικό β’ τρίμηνο στα 21,51 δισ. ευρώ και τα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν 8% στα 1,325 δισ. ευρώ.

Οι παραγγελίες αυξήθηκαν αισθητά για δεύτερο συνεχές τρίμηνο με άνοδο 22% στα 24,413 δισ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν 14% στα 887 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τους αναλυτές, οι παραγγελίες αναμένονταν στα 23,836 δισ. ευρώ, οι πωλήσεις στα 20,6 δισ. ευρώ, τα λειτουργικά κέρδη στα 1,303 δισ. και τα καθαρά κέρδη στα 793 εκατ. ευρώ.

Εν τω μεταξύ η Siemens ανακοίνωσε ότι δέχτηκε να εξαγοράσει την αμερικανική Diagnostic Products προς 1,86 δισ. δολ. προκειμένου να τονώσει την μονάδα υγείας Medical.

Ντ.Π.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v