Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Apple:Μειώνει παραγγελίες για εξαρτήματα iPhone 5

Η Apple έχει μειώσει για αυτό το τρίμηνο τις παραγγελίες για οθόνες LCD και άλλα εξαρτήματα του iPhone 5 εξαιτίας της «αδύναμης» ζήτησης, μεταδίδει το πρακτορείο Nikkei.

Apple:Μειώνει παραγγελίες για εξαρτήματα iPhone 5
 Η Apple έχει μειώσει για αυτό το τρίμηνο τις παραγγελίες για οθόνες LCD και άλλα εξαρτήματα του iPhone 5 εξαιτίας της «αδύναμης» ζήτησης, μεταδίδει το πρακτορείο Nikkei, το οποίο συμπληρώνει ότι το γεγονός αποτελεί ακόμα ένα δείγμα ότι ο αμερικανικός όμιλος χάνει έδαφος στη μάχη με τους ασιάτες ανταγωνιστές του.

Η Αpple ζήτησε από τις Japan Display, Sharp και LG Display να κόψουν τις προμήθειες LCD panels από το αρχικό σχέδιο για 65 εκατομμύρια οθόνες το διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου, σύμφωνα με πηγές που έχουν γνώση του θέματος. Η εταιρεία φαίνεται ότι χάνει έδαφος στη μάχη για την παγκόσμια αγορά smartphones, η αξία της οποίας υπολογίζεται σε πάνω από 200 δισ. δολάρια, από την Samsung αλλά και μικρότερους παίκτες όπως οι Huawei Technologies και ZTE.

Να σημειωθεί ότι η Samsung ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις του κινητού-ναυαρχίδα της, της σειράς Galaxy S ξεπέρασαν τα 100 εκατ. συσκευές από το Μάρτιο του 2010, οπότε λανσαρίστηκε. Ειδικά το Galaxy S3 που έκανε ντεπούτο το Μάιο έχει πάνω από 40 εκατομμύρια πωλήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v