Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέρδη ρεκόρ για την Samsung

Αύξηση κερδών κατά 81% ανακοίνωσε η Samsung για το τρίμηνο. Οι πωλήσεις της σε smartphones τριπλασιάστηκαν στα 44 εκατ., ενώ η Apple ανακοίνωσε λίγες ημέρες νωρίτερα πωλήσεις 35,1 εκατ. iPhone.

Κέρδη ρεκόρ για την Samsung
Κέρδη ρεκόρ ανακοίνωσε για το τρίμηνο η Samsung η οποία αναδεικνύεται σε άξιο ανταγωνιστή της Apple στον κλάδο των smartphones. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση κερδών κατά 81% στα 4,4 δισ. δολ. ενώ οι πωλήσεις κινητών τηλεφώνων στο τρίμηνο ξεπέρασαν κατά πολύ τις αντίστοιχες πωλήσεις της Apple. Η μετοχή της εταιρείας καταγράφει σήμερα κέρδη 2,9% αγγίζοντας νέο ιστορικό υψηλό.

Συγκεκριμένα, η Samsung πούλησε το πρώτο τρίμηνο 93,5 εκατ. κινητά τηλέφωνα, ενώ η Nokia 82,7 εκατ. Επίσης οι πωλήσεις της Samsung σε smartphones τριπλασιάστηκαν στα 44 εκατ., ενώ η Apple ανακοίνωσε λίγες ημέρες νωρίτερα πωλήσεις 35,1 εκατ. iPhone.

«Η Samsung και η Apple έχουν ξεπεράσει τους υπόλοιπους παίκτες στην αγορά των smartphone όπου ενδέχεται να έχουμε τελικά μάχη δύο μεγάλων αντιπάλων» αναφέρει και ο Neil Mawston της Stategy Analytics.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v