Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Peugeot: Υποβαθμίστηκε σε "junk" από Moody's

Η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Peugeot Citroen πιθανόν να συναρμολογεί αυτοκίνητα της General Motors μετά το 2016, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής επιχείρησης, κ. Philippe Varin.

Peugeot: Υποβαθμίστηκε σε junk από Moodys
Ο οίκος αξιολογήσεων Moody’s Investor Service προχώρησε σε υποβάθμιση της αξιολόγησης της Peugeot Citroen σε επίπεδο "junk", στον απόηχο της ανακοίνωσης του συμβολαίου διεθνούς συνεργίας με την General Motors.

Η υποβάθμιση απηχεί τις βραχυπρόθεσμες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι δύο αυτοκινητοβιομηχανίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση του οίκου.

Εν τω μεταξύ,  ο διευθύνων σύμβουλος της γαλλικής επιχείρησης, κ. Philippe Varin, δήλωσε ότι η Peugeot πιθανόν να συναρμολογεί αυτοκίνητα της General Motors μετά το 2016, στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπέγραψαν μέσα στην εβδομάδα οι δύο εταιρίες.

Οι δύο εταιρίες δεν θα μοιραστούν την παραγωγή από την αρχή, δήλωσε ο κ. Varin, παρά θα μοιράζονται τις αλυσίδες προσφοράς και την έρευνα και ανάπτυξη. Η προοπτική να συναρμολογεί η Peugeot οχήματα της GM τίθεται «στον ορίζοντα 2016-2020.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v