Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε ανεργία ΗΠΑ σήμερα η προσοχή

Τα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ περιμένουν σήμερα οι αγορές, καθώς η προσοχή επικεντρώνεται στην αμερικανική αναπτυξιακή πορεία. Στην ευρωζώνη αναμένονται τα στοιχεία για τη γερμανική βιομηχανική παραγωγή.

Σε ανεργία ΗΠΑ σήμερα η προσοχή
Τα στοιχεία για την ανεργία στις ΗΠΑ περιμένουν με ανυπομονησία οι αγορές, καθώς οι συζητήσεις επικεντρώνονται πλέον στην αμερικανική αναπτυξιακή πορεία.

Ο δείκτης ανεργίας Ιουλίου για τις ΗΠΑ ανακοινώνεται στις 15:30 ώρα Ελλάδος. Οι αναλυτές προβλέπουν ενίσχυση στο 9,6% από 9,5% τον προηγούμενο μήνα. Παράλληλα, ανακοινώνονται τα στοιχεία για τη μεταβολή μισθών στον αγροτικό και στον βιομηχανικό κλάδο και η μεταβολή του μέσου ωρομισθίου.

Αναφορικά με τα μακροοικονομικά μεγέθη της ευρωζώνης, αναμένονται στις 13:00 ώρα Ελλάδος τα στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή στη Γερμανία για τον Ιούνιο. Οι αναλυτές προβλέπουν σε μηνιαία βάση επιβράδυνση στο 1% από 2,6% τον προηγούμενο μήνα και σε ετήσια βάση στο 11,4% από 12,4% τον Μάιο.

Αντίστοιχα, στις 11:30 ανακοινώνονται τα στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή της Βρετανίας. Σε μηνιαία βάση αναμένεται επιβράδυνση τον Ιούνιο στο 0,2% από 0,7% και σε ετήσια στο 2% από 2,6%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v