Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντόνιο Κόστα

«Θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα για τα καθήκοντα που θα αναλάβεις. Γνωριζόμαστε από την περίοδο της θητείας μας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο», είπε ο πρωθυπουργός στον διάλογο που είχε με τον νέο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Αντόνιο Κόστα

«Αρχίζεις τη θητεία σου με την πλήρη υποστήριξη των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, διότι σε θεωρούμε έναν από εμάς. Εύχομαι για μία ακόμα φορά, λοιπόν, ό,τι καλύτερο», ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον διάλογο που είχε με τον εκλεγμένο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, κατά την έναρξη της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθεί ο διάλογος:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι χαρά μου που σε καλωσορίζω, αγαπητέ António, και θέλω να σου ευχηθώ τα καλύτερα για τα καθήκοντα που θα αναλάβεις. Γνωριζόμαστε από την περίοδο της θητείας μας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο. Αρχίζεις τη θητεία σου με την πλήρη υποστήριξη των μελών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, διότι σε θεωρούμε έναν από εμάς. Εύχομαι για μία ακόμα φορά, λοιπόν, ό,τι καλύτερο.

Αντόνιο Κόστα: Σε ευχαριστώ, Κυριάκο, ευχαριστώ για τη στήριξή σου. Υπολογίζω στη στήριξή σου αυτά τα 2,5 χρόνια. Ζούμε σε καιρούς μεγάλων προκλήσεων και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Υπολογίζουμε σε εσάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v