Διάψευση Τσίπρα για τα περί «συγγνώμης» σε Ευ. Βενιζέλο

«Στερούνται σοβαρότητας» η απάντηση στα όσα είπε ο Γ. Λιάνης για τον χειρισμό της υπόθεσης Novartis. Ανασκευή από τον ίδιο.

Διάψευση Τσίπρα για τα περί «συγγνώμης» σε Ευ. Βενιζέλο

«Η υποτιθέμενη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με πολιτικούς αντιπάλους του για τους χειρισμούς της κυβέρνησής του στην υπόθεση Novartis δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και στερούνται σοβαρότητας».

Αυτή την απάντηση δίνουν πηγές της Αμαλίας (σ.σ. όπου το γραφείο του κ. Τσίπρα) στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάνης (στο Mega).

Ότι δηλαδή ο κ. Τσίπρας σε επικοινωνία που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο του ζήτησε συγγνώμη για τη συμπερίληψή του στα δέκα πολιτικά πρόσωπα που επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κατηγορήθηκαν για εμπλοκή στην πολύκροτη υπόθεση.

Κατά τις πληροφορίες, νεότερα θα υπάρξουν από πλευράς Τσίπρα μόνο στην περίπτωση που ο κ. Λιάνης (ή οποιασδήποτε άλλος) επιμείνει στον εν λόγω ισχυρισμό.

Ανασκευή Λιάνη: “Εφελκυστικά πίστεψα…”

Σε ανασκευή προχώρησε σήμερα ο Γιώργος Λιάνης λέγοντας (στο enikos.gr) πως “εφελκυστικά πίστεψα” τα περί συγγνώμης.

H δήλωσή του:

“Στην κυριακάτικη συμμετοχή μου στην εκπομπή της κ. Γιάμαλη στο Mega είπα ότι γνωρίζω πως ο κ. Τσίπρας έκανε ένα τηλεφώνημα σε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε συγγνώμη για την υπόθεση Novartis.

Η αλήθεια είναι πως υπερέβαλα, στηριζόμενος στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο της “Καθημερινής”, πριν από λίγο καιρό, ότι δηλαδή κάναμε λάθος χειρισμούς στην υπόθεση Novartis και βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους που είχαν εμπλακεί, με άλλους που δεν είχαν.

Εφελκυστικά πίστεψα ότι ο κ. Τσίπρας με αυτή την τολμηρή δήλωση είχε ζητήσει εμμέσως συγγνώμη. Πιθανόν να το έκανα, γιατί ο διακαής μου πόθος είναι η συνεργασία των δύο παρατάξεων για το καλό του τόπου». 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v