Ανδρουλάκης: Να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η παντοδυναμία της ΝΔ

(upd5) Επικράτησε με σχεδόν 60% στις κάλπες που ψήφισαν 214.000 πολίτες. Χάρης Δούκας: «Θα είμαι πάντα εδώ, στην πρώτη γραμμή». Ραντεβού ζήτησε ο Κ. Μητσοτάκης. Τα συγχαρητήρια.

Ανδρουλάκης: Να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η παντοδυναμία της ΝΔ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κέρδισε μια μεγάλη νίκη στη μονομαχία με τον Χάρη Δούκα για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Ελαβε το 59,92% των ψήφων (125.820) έναντι 40,08% (84.149) του Χάρη Δούκα.

Ο Χάρης Δούκας αναγνώρισε την επικράτηση του Νίκου Ανδρουλάκη στη εσωκομματική ψηφοφορία για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, δίνοντάς του συγχαρητήρια μέσω τηλεφωνικής συνομιλίας μαζί του. 

Ανδρουλάκης: Οι μεγάλες νίκες θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι

Οι μεγάλες νίκες θα γίνουν όταν είμαστε ενωμένοι, μαζί μπορούμε, μαζί θα κερδίσουμε, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του μετά τη νίκη στις εσωκομματικές εκλογές.

Πρέπει να δώσουμε προοπτική στις Ελληνίδες και τους Ελληνες, στις νεότερες γενιές. Ειδικά αυτή την εποχή που κατέρρευσαν οι ψεύτικες υποσχέσεις, σημείωσε. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία, τόνισε και ευχαρίστησε όλους τους συνυποψηφίους του.

Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ. Ενωμένοι θα πάμε το κίνημά μας ακόμα υψηλότερα. Το είπα πολλές φορές στην προεκλογική περίοδο: τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω, τα καλύτερα μπροστά.

Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες, για να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

Χάρης Δούκας: Θα είμαι πάντα εδώ

«Καταφέραμε σε 3,5 μήνες να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό ρεύμα» τόνισε σε δηλώσεις του ο Χάρης Δούκας. «Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων, για ένα μεγάλο, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κερδίσει» ανέφερε ο δήμαρχος Αθηναίων, σημειώνοντας ότι : «Θα είμαι πάντα εδώ, στην πρώτη γραμμή».

Στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος συμμετείχαν 214.000 πολίτες, ενώ στον πρώτο γύρο είχαν ψηφίσει 303.000 πολίτες.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ανδρουλάκης, στο πρώτο γύρο της περασμένης Κυριακής, ήρθε πρώτος με 29,64% ενώ κ. Δούκας πέρασε οριακά δεύτερος, με 21,41% έναντι του Παύλου Γερουλάνου με 21,12%, μετά το πολύωρο θρίλερ της καταμέτρησης των ψήφων.

Γερουλάνος: Προχωράμε ενωμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του

Σε ανάρτησή του ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρει: «Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επανεκλογή του στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Προχωράμε ενωμένοι, συντεταγμένοι, αποφασισμένοι υπό την ηγεσία του. Χωρίς αστερίσκους, χωρίς περιστροφές. Θέλω επίσης να συγχαρώ τον Χάρη Δούκα για τον αγώνα του σε όλη την προεκλογική περίοδο.

Η μεγάλη συμμετοχή των μελών και φίλων μας και τις δύο Κυριακές δημιούργησαν ένα πολιτικό αποτέλεσμα δυναμικής για την Παράταξη που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία σε συνθήκες ρευστοποίησης του πολιτικού σκηνικού.

Σήμερα ολοκληρώθηκε μια υποδειγματική εσωκομματική διαδικασία από την οποία το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενισχυμένο, όπως και η ηγεσία του. Και από αύριο ξεκινάμε τον αγώνα για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές και το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν έχουμε ούτε λεπτό για χάσιμο».

 

Διαμαντοπούλου: Θέλουμε από το ΠΑΣΟΚ το νέο, που αρμόζει στη σύγχρονη κοινωνία

«Θέλουμε από το ΠΑΣΟΚ το νέο, που αρμόζει στη σύγχρονη κοινωνία. Σήμερα, η πολιτική δεν είναι όπως πριν από δεκαπέντε – είκοσι χρόνια. Όλα τα σενάρια για το όνομά μου την επόμενη μέρα είναι απολύτως ανοησίες. Πρόσφατα ανέφερα ότι είμαι εδώ, παρούσα. Πιστεύω ότι μπορώ να συνεισφέρω πολύ. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε με ένα σχέδιο και χρονοδιάγραμμα», σημείωσε η Άννα Διαμαντοπούλου σε τηλεοπτικές δηλώσεις της.

Aπό το Βερολίνο, επικοινώνησε και συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη. Σε δήλωσή της η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος αναφέρει:

«Αγαπητέ Νίκο τα θερμά μου συγχαρητήρια! Μια νέα μέρα ξεκινά για το ΠΑΣΟΚ και τη χώρα. Πιστεύω βαθειά ότι έχεις την θέληση, την δύναμη και την ικανότητα να κάνεις όλα αυτά που πρέπει, ώστε με στρατηγική και σχέδιο το ΠΑΣΟΚ να γίνει Μεγάλο και Κυβερνών. Είμαστε μαζί σου!»

Συνάντηση ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη και τον συνεχάρη για την επανεκλογή του. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε στον κ. Ανδρουλάκη την επιθυμία του να έχουν σύντομα μια συνάντηση.

SMS από τη Νάντια Γιαννακοπούλου στον Νίκο Ανδρουλάκη

«Σύντροφε Νίκο, συγχαρητήρια για την επανεκλογή σου! Ο λαός του ΠΑΣΟΚ σου έδωσε την εξουσιοδότηση να προχωρήσεις συνθετικά για ένα μεγάλο ΠAΣOK που θα δείξει ότι γίνεται Κίνημα Αλλαγής και κόμμα με κυβερνητικά χαρακτηριστικά. Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι πάντα στην πρώτη γραμμή με όλες μου τις δυνάμεις.

Κατρίνης: Να κάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο

«Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Έχει την εντολή των πολιτών να κάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο» γράφει σε ανάρτησή του ο Μιχάλης Κατρίνης.

Συγχαρητήρια από τον Στέφανο Κασσελάκη: Αψογες δημοκρατικές διαδικασίες

Σε ανάρτησή του στο X ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Επικοινώνησα με τον Νίκο Ανδρουλάκη και του έδωσα θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη του και την επανεκλογή του. Συγχαρητήρια και στο ΠΑΣΟΚ συνολικά, για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες.»

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v