ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδία το «κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» του Κ. Μητσοτάκη στην Υγεία

«Οσο ο πρωθυπουργός και ο υπ. Υγείας περιοδεύουν σε προστατευμένο περιβάλλον, διαφημίζοντας ανακαινίσεις που δεν έχουν ολοκληρωθεί και ικετεύοντας για ιδιώτες "ευεργέτες", η εγκατάλειψη του ΕΣΥ και οι τραγικές ελλείψεις είναι ο κανόνας στις περισσότερες περιοχές της χώρας», αναφέρει η Κουμουνδούρου.

ΣΥΡΙΖΑ: Κοροϊδία το «κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε» του Κ. Μητσοτάκη στην Υγεία

«Καλές οι επικοινωνιακού τύπου επισκέψεις Μητσοτάκη - Γεωργιάδη στα νοσοκομεία, όπως η σημερινή στο Παίδων "Αγία Σοφία", αλλά δεν πετυχαίνουν ούτε καν να "μακιγιάρουν" την απελπιστική πραγματικότητα στο ΕΣΥ, όπως τη βιώνουν καθημερινά γιατροί, νοσηλευτές και φυσικά οι πολίτες», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως επισημαίνει η Κουμουνδούρου, «όσο ο πρωθυπουργός και ο υπ. Υγείας περιοδεύουν σε προστατευμένο περιβάλλον, διαφημίζοντας ανακαινίσεις που δεν έχουν καν ολοκληρωθεί και ικετεύοντας για ιδιώτες "ευεργέτες", η εγκατάλειψη του ΕΣΥ, οι τραγικές ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, η εκχώρηση βασικών υπηρεσιών σε ιδιώτες, τα απάνθρωπα ωράρια εργασίας, η αδυναμία παροχής βασικών υπηρεσιών υγείας είναι ο κανόνας στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Το "κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε" του Κυρ. Μητσοτάκη, που αναγκάστηκε και σήμερα να παραδεχτεί τις ελλείψεις σε προσωπικό στα νοσοκομεία, δεν συνιστά τίποτα άλλο παρά νέτη σκέτη κοροϊδία.

Υπενθυμίζουμε ότι σε μια μόλις εβδομάδα, στις 17/10, οι εργαζόμενοι στην Υγεία απεργούν και κατεβαίνουν ξανά στον δρόμο, ζητώντας τα βασικά: μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, ανθρώπινα ωράρια, ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς, υγεία για όλους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στήριζε και στηρίζει τις δίκαιες διεκδικήσεις γιατρών, νοσηλευτών και όλων των εργαζομένων στα νοσοκομεία, στήριζε και στηρίζει το δίκαιο κοινωνικό αίτημα για δημόσια, δωρεάν παροχή υπηρεσιών Υγείας ισότιμα σε όλους τους πολίτες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v