Γερουλάνος: Οι ψηφοφόροι έχουν δική τους βούληση

Δεν πήρε δημοσίως θέση για τον β' γύρο των εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μετά τις διαδοχικές συναντήσεις με Ανδρουλάκη και Δούκα.

Γερουλάνος: Οι ψηφοφόροι έχουν δική τους βούληση

«Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα» χαρακτήρισε ο Παύλος Γερουλάνος τη συζήτηση που είχε σήμερα με τους Νίκο Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, επαναλαμβάνοντας ότι δεν θα δώσει κατεύθυνση ψήφου για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

«Μιλήσαμε για το ΠΑΣΟΚ, για το πώς θα το ανοίξουμε και θα το προετοιμάσουμε για την επόμενη ημέρα», δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά τις διαδοχικές συναντήσεις, τις οποίες, όπως είπε, ζήτησαν οι δύο υποψήφιοι.

Για το αν θα στηρίξει κάποιον, πρόσθεσε: «Αυτά τα απάντησα το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει αλλάξει κάτι, οι ψηφοφόροι έχουν τη δική τους βούληση, θα την εκφράσουν στην κάλπη».

Ο κ. Γερουλάνος χαρακτήρισε σημαντική παράμετρο τη συμμετοχή στον δεύτερο γύρο, καλώντας τους ψηφοφόρους να προσέλθουν «ακόμα κι αν δεν είναι χαρούμενοι με το αποτέλεσμα» (του πρώτου γύρου).

Τάχθηκε επίσης υπέρ της διεξαγωγής debate μεταξύ Ανδρουλάκη-Δούκα, ενώ ανέδειξε την ανάγκη «να γίνει πιο δελεαστικό το ΠΑΣΟΚ, να μιλήσει με περισσότερα στρώματα της κοινωνίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v