ΣΥΡΙΖΑ: Με ιδιωτικοποιήσεις δεν νικιέται η ακρίβεια

«Τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει οπαδικά με την 11άδα των ιδιωτικοποιήσεων, η ελληνική κοινωνία βλέπει τους κόπους της να πηγαίνουν ανεξέλεγκτα και αδιαφανώς σε ιδιώτες», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ. «Εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων».

ΣΥΡΙΖΑ: Με ιδιωτικοποιήσεις δεν νικιέται η ακρίβεια

«Ο κ. Μητσοτάκης μας είπε πως τα έσοδα από τις αποκρατικοποιήσεις που έχει πραγματοποιήσει η κυβέρνησή του ανέρχονται στα 7,8 δισ. ευρώ. Δεν μας είπε, όμως, πως η κυβέρνησή του έχει σκορπίσει πάνω από 15 δισ. ευρώ, κατά τη διάρκεια της θητείας του, σε απευθείας αναθέσεις. , αναφέρει ανακοίνωση-απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και βεβαίως δεν είπε κουβέντα για τους όρους, τα κέρδη για τους ιδιώτες και το πόσο επιβαρύνεται το κόστος διαβίωσης των πολιτών, τόσο από τις ιδιωτικοποιήσεις όσο και από τις αναθέσεις», προσθέτει.

«Τα αριθμητικά δεδομένα αποτυπώνουν ξεκάθαρα πως η κυβέρνηση της ΝΔ έχει μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων, αδιαφορώντας πλήρως για την κοινωνική πλειοψηφία Τη στιγμή που ο κ. Μητσοτάκης πανηγυρίζει οπαδικά με την... εντεκάδα των ιδιωτικοποιήσεων, η ελληνική κοινωνία βλέπει τους κόπους της να πηγαίνουν ανεξέλεγκτα και αδιαφανώς σε ιδιώτες».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v