ΣΥΡΙΖΑ: Αλλάζει η ημερομηνία του συνεδρίου λόγω έλλειψης χώρου

Δεν έχει βρεθεί συνεδριακός χώρος για το τριήμερο 1-3 Νοεμβρίου που είχε προγραμματιστεί αρχικά. Εισήγηση της Πολιτικής Γραμματείας για μετάθεση του χρόνου διεξαγωγής κατά μια εβδομάδα.

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλάζει η ημερομηνία του συνεδρίου λόγω έλλειψης χώρου

Δεν βρίσκουν χώρο για την διεξαγωγή του συνεδρίου και συζητούν για μετάθεση του. Ο λόγος για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που είχε οριστεί το τριήμερο 1-3 Νοεμβρίου ωστόσο, όπως λένε οι αρμόδιοι, δεν έχει γίνει κατορθωτό να βρεθεί αίθουσα που να χωράει τους συνέδρους.

Για τον λόγο αυτό συνεδρίασε εκτάκτως το πρωί του Σαββάτου η Πολιτική Γραμματεία προκειμένου να εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή την μετάθεση του συνεδρίου “λίγο αργότερα ή λίγο νωρίτερα” αλλά, όπως διευκρινίζουν, “εντός του έτους”.

Ειδικότερα, η εισήγηση προς το όργανο (ΚΕ) είναι να παραμείνουν ως έχουν οι ημερομηνίες για την κατάθεση των τυπικών εγγράφων των υποψηφιοτήτων (24/10) και η ημερομηνία εκλογής προέδρου (24/11) και να μετακινηθεί η ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου στις 8-10/11. Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής μελών θα είναι σε αυτό το πλαίσιο 25/10 (σ.σ. αντί για 11 Οκτωβρίου) και η εκλογή συνέδρων θα διεξαχθεί στις 2-3/11

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής γίνεται σήμερα.

Σε σχέση με τις ημερομηνίες των προεδρικών εκλογών, δεν τέθηκε θέμα μετάθεσής τους. Μέχρι νεωτέρας, συνεπώς, ο πρώτος γύρος θα διεξαχθεί στις 24 Νοεμβρίου και ο δεύτερος στην 1η Δεκεμβρίου.

Αντιθέτως, η προθεσμία για την εγγραφή νέων μελών, ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου στην ανάδειξη συνέδρων και νέας Κεντρικής Επιτροπής, μετατίθεται από τις 11 Οκτωβρίου στις 25 του μήνα.

Αντίστοιχα,η εκλογή συνέδρων θα διεξαχθεί στις 2-3 Νοεμβρίου αντί για 19-20 Οκτωβρίου που ήταν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v