Εκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ την Τετάρτη

Υπό το πρίσμα των δραματικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή μετά και την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση. Πληροφορίες για σχέδιο εκκένωσης από Λίβανο-Ισραήλ. Η Ελλάδα στέλνει C-130 στον Λίβανο για απεγκλωβισμό Κυπρίων.

Εκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ την Τετάρτη

Τετάρτη, στις 16.30, θα συνεδριάσει εκτάκτως υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ).

Η συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ θα πραγματοποιηθεί υπό το πρίσμα των δραματικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή μετά και την επίθεση του Ιράν σε βάρος του Ισραήλ,

Σύμφωνα με πληροφορίες από την κυβέρνηση υπάρχει έτοιμο σχέδιο εκκένωσης και από Λίβανο και από Ισραήλ το οποίο, εφόσον απαιτηθεί, θα ενεργοποιηθεί.

Για την ώρα δεν έχουν ζητηθεί εκκενώσεις.

Η Ελλάδα στέλνει C-130 στον Λίβανο για απεγκλωβισμό υπηκόων της Κύπρου

Η ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα διαθέσει μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 για τον απεγκλωβισμό υπηκόων της Κύπρου από τον Λίβανο, ενημερώνει ο υπουργός Αμυνας Νίκος Δένδιας, με ανάρτηση στα social media.

Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον ομόλογό του Βασίλη Πάλμα, ο οποίος προχώρησε στο σχετικό αίτημα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Νίκου Δένδια:

«Κατόπιν αιτήματος του Υπουργού Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας Βασίλη Πάλμα, σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, η ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα διαθέσει μεταγωγικό αεροσκάφος C-130 για τον απεγκλωβισμό υπηκόων της Κύπρου από τον Λίβανο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v