Γιαννακοπούλου: Οι μάχες κερδίζονται από αυτούς που παλεύουν στα δύσκολα

«Καλούμαστε να κερδίσουμε μια πολύ κρίσιμη μάχη: Την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ ως ενός μεγάλου κινήματος που μπορεί να αποτελέσει την πειστική κυβερνητική πρόταση και εναλλακτική πρόταση στην διακυβέρνηση της ΝΔ», είπε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Γιαννακοπούλου: Οι μάχες κερδίζονται από αυτούς που παλεύουν στα δύσκολα

«Από το αποτέλεσμα της εκλογής θα κριθεί αν θα παραμείνουμε συμβιβασμένοι με την στασιμότητα ή τα μικρά βήματα ή θα ξαναγίνουμε το δυναμικό κόμμα που μπορεί να συγκρουστεί με τον Κ. Μητσοτάκη και την Ν.Δ και να αποτελέσει την εναλλακτική πρόταση εξουσίας», τόνισε η βουλευτής και υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στην κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση, στο Περιστέρι.

Παρουσίασε τις βασικές θέσεις της υποψηφιότητάς της και το όραμά της για το μέλλον της παράταξης, ενώ ευχαρίστησε θερμά τους εκατοντάδες φίλους και φίλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της, δίνοντας το παρών και τη στήριξη τους στο πρόσωπο της, όπως είπε.

«Σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω: Νιώθω να είμαστε ένα, μια θέληση, μια γροθιά, μια αποφασιστικότητα.

Έχουμε δώσει άλλωστε τόσες μάχες μαζί όλα αυτά τα χρόνια, από τις πολύ δύσκολες όταν κάποιοι τότε προανάγγελαν το τέλος του ΠΑΣΟΚ, όταν έλεγαν ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον κύκλο του.

Έχουμε δώσει όλοι μαζί μάχες για να σταθούμε όρθιοι, για να προχωρήσουμε μπροστά. Μάχες που δώσαμε και έδωσα όλα αυτά τα χρόνια, σε περιόδους που άλλοι έτρεχαν μαζικά για να γίνουν αξιωματούχοι του ΣΥΡΙΖΑ και να συγκυβερνούν ανενόχλητοι παρέα με την ακροδεξιά και άλλοι στην συνέχεια για να γίνουν Υπουργοί ή εκλεκτοί της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Γιαννακοπούλου και συμπλήρωσε:

«Όμως έτσι είναι και οι μάχες κερδίζονται από αυτούς που παλεύουν στα δύσκολα, από τους παρόντες και όχι τους απόντες. Και αυτό αφορά και το σήμερα αλλά και το πρόσφατο παρελθόν και τις δύσκολες μέρες του κινήματός μας. Σήμερα καλούμαστε να κερδίσουμε μια πολύ κρίσιμη μάχη: Την επαναφορά του ΠΑΣΟΚ ως ενός μεγάλου κινήματος που μπορεί να αποτελέσει την πειστική κυβερνητική πρόταση και εναλλακτική πρόταση στην διακυβέρνηση της Ν.Δ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v